Vergili Hüseyin Yüksel Ortaokulu

WEB https://vergilihuseyinyukselortaokulu.meb.k12.tr
Adres : VERGİLİ MAH. GÜNBATTI KÇ.RÜSUM VERGİLİ İLKOKULU VE ORTAOKUL BLOK NO10 İÇ KAPI NO1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
VİZYON : Öğrencilerimizin zeka düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde gelişmelerini destekleyerek onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlayan ve çağa ayak uyduran, bilinçli ve sosyal farkındalıkları kazanmış bireyler yetiştiren, örnek bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Vatanını, milletini seven; tarihini ve kültürünü bilen; Türkçeyi en güzel şekilde kullanabilen; sosyal ve duygusal yönden sağlıklı; çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kurabilen; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen; 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilen; karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten; yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek okulumuzun misyonudur.
BAŞARILAR : English with Great Activities projesi ile Etwinning Ulusal Kalite Etiketi(2020-2021) Değerler İstasyonu projesi ile Etwinning Ulusal Kalite Etiketi(2021-2022)

Servis : Var
Ulaşım : Öğretmenlerimiz Şanlıurfa Şehir merkezinde kalmaktadır.Özel servis ile her gün gidiş geliş yapmaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Vergili Mah. Günbattı Sk. Blok No:28 İç kapı no:2 Eyyübiye/Şanlıurfa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 40 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : *Okulumuz 2022-2023 Okul Sporları Voleybol Küçükler Mahalli Müsabakaları´nda Erkekler 4.sü olmuştur. *Okulumuz 2022-2023 Okul Sporları Hokey Yıldızlar A Kız Mahalli Müsabakaları´nda İl 2.si olmuştur. *Okulumuz 2022-2023 Okul Sporları Hokey Küçükler A Kız Mahalli Müsabakaları´nda İl 2.si olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : English with Great Activities eTwinning Projesi(2020-2021) Bugüne ve Geleceğe Nefes Oluyoruz eTwinning Sosyal Sorumluluk Projesi(2021-2022) Değerler İstasyonu eTwinning Projesi(2021-2022)